1. Reduceri la comenzile personale

Vei beneficia de reducere la fiecare comanda, indiferent de valoarea acesteia, indiferent ca nu ai mai avut comenzi de cateva luni. In plus nu exista comanda obligatorie!

Ai 23% reducere la cosmetice si parfumuri, 30% la produsele Dr C Tuna si de intretinere Mr Wipes

Ex: Sa zicem ca ai o comanda de 100 lei din catalog, pentru produsele Dr C Tuna si Mr Wipes ai reducere 30%, pentru restul produselor ti se aplica o reducere de 23%

  • Comenzile se vor livra in termen de 24-48 de ore de la plasarea comenzii, prin firma de curierat GLS in toate zonele tarii cu taxa de transport 12,99 lei pentru comenzile mai mici de 199 PUNCTE (pret factura) si TRANSPORT GRATUIT la comenzile mai mari de 199 PUNCTE Nu beneficiaza de puncte valoarea de transport, cataloage, mostrele

         2. Pachet de Bun Venit Farmasi = 49,99 lei

In cazul in care nu ai inca o comanda de produse iti recomand sa incepi activitatea cu acest Pachet de Bun Venit, intrucat iti va fi mult mai usor ca pe langa un catalog Farmasi sa ai si cateva din produse, testere. Prin acest Pachet te vei convinge atat tu cat si clientii tai de calitatea produselor Farmasi. Pachetul va aparea in cosul de cumparaturi doar la prima comanda, in prima luna de la inscriere.

Pentru a-l regasi in cosul de cumparaturi va trebui sa adaugi in comanda cel putin un produs, daca doresti doar pachetul vei sterge produsul adaugat.

In cazul in care nu doresti Pachetul de Bun Venit il poti sterge si in locul acestuia iti va aparea pentru comanda un catalog Farmasi

Pachetul de start conține 7 produse + materiale de promovare:

❤️ DR.C.TUNA sampon cu usturoi 225ml
❤️ Pasta de dinti EuroFresh 50g
❤️ Ruj Matte Beige 4g
❤️ Crema bb 50 ml
❤️ DR.C.TUNA gel cu efect Dublu 125ml
❤️ DR.C.TUNA masca neagra cu carbuni 20ml
❤️ DR. WIPES detergent universal 500ml
❤️ Mostre 6 x 1.4ml
❤️ Catalog Farmasi
❤️ Ghid ingrijirea tenului

Adunate...de la lume

         3. Program de Bun Venit/Loialitate Farmasi

Nu ai vreo obligatie de a plasa comenzi luna de luna, in schimb, Farmasi recompenseaza persoanele care inca din luna inscrierii au comanda de minim 150 lei si continua astfel si in urmatoarele 3 luni dupa, se adreseaza doar persoanelor care in primele 4 luni, in fiecare dintre luni, plaseaza cate o comanda de minim 150 lei.

Astfel daca in prima luna ai facut o comanda de minim150 lei (pret cu reducere) vei primi cadou in aceeasi comanda un ruj si un rimel.

Daca in a doua luna ai facut comanda de minim 150 lei vei primi in aceeasi comanda un parfum. In a treia luna primesti cadou o crema cu aloe vera si una cu galbenele la o comanda de minim 150 lei. In a patra luna daca vei avea la fel o comanda de minim 150 lei, vei avea cadou un Sampon revitalizant cu dublu efect si un Gel cu dublu efect.

Farmasi fiind o firma care s-a lansat in Romania in luna aprilie 2019 pe vanzari directe, iti va oferi toate conditiile pentru a fi printre primii pe piata din Romania, atat pe partea de vanzari cat si pe partea de dezvoltare echipa. Consideram ca exte o oportunitate extradordinara pentru tine de a creste intr-o echipa innovatoare. Pana in prezent produsele firmei s-au vandut in peste 125 tari, dar incepand cu 2010 ne-am concentrat pe vanzarile directe.

Brandul Farmasi a crescut extraordinar si a crescut mai repede decat orice alta companie pe toate cele 25 de piete din industria vanzarilor directe.

Farmasi are o experienta de 69 ani in inovare si dezvoltare de produse. Toate produsele sunt create si dezvoltate intern, in fabrica noastra integrata. Iti recomandam sa le incerci si sa simti diferenta. Le vei iubi!

BONUS DEZVOLTAREClick dupa ce ai citit toate informatiile de pe aceasta pagina