Intrebari si Raspunsuri legate de Farmasi

Multe din intrebari isi vor gasi raspunsul aici

De ce mi se cere si CNP-ul? +

Majoritatea firmelor de vanzari directe cer la inregistrare si CNP, deoarece acesta este unic si o persoana nu isi poate crea mai multe conturi de membru/consultant/reprezentant Farmasi.

Cum sistemul de promovare este tot prin alti membri si, acestia sunt bonusati dupa comenzile mebrllor din echipa sa, alti membri Farmasi, fara un CNP la inscriere, o persoana si-ar putea crea conturi multiple, la diverse persoane.

Eu vreau doar sa comand produse pentru mine +

O persoana care doreste sa beneficieze de reducerile ca si membru Farmasi, trebuie sa isi creeze un cont. Aceleasi date se cer pentru toate persoanele, indiferent ca tu vei dori doar sa cumperi produsele doar pentru tine, ca vei dori pe viitor sa faci si vanzari sau vei dori sa pormovezi si tu mai departe catre prietenii tai.

Fara un cont de membru vei putea cumpara produsel Farmasi doar de la o persoana care are deja un cont de membru Farmasi si le poate comanda cu reducere. Doar ca acea persoana iti va vinde produsele la pret de catalog, fara reduceri.

In cat timp imi ajunge comanda? +

Termenul de livrare al comenzilor este de 1-3 zile lucratoare, se livreaza in toate zonele tarii prin curierat rapid GLS. Costurile de transport sunt:

  • 12,99 lei pentru comenzile mai mici de 190 lei (pret de factura - include reducerile)
  • TRANSPORT GRATUIT la comenzile mai mari de 190 lei (pret de factura - include reducerile)
De ce sa imi comand Pachetul de Bun Venit? +

Pachetul de Bun Venit este un pachet special, la un pret mult redus, tocmai pentru ca o persoana care este interesata sa cunoasca calitatea produselor Farmasi si, isi doresc si un catalog, sa beneficieze de acest pret mic. In plus, daca interesat/a sa faci vanzare prin catalog, ai cateva produse din acest catalog pe care le poti arata prietenilor tai.

Trebuie sa fac comenzi luna de luna? +

Nu exista nici o obligatie in acest sens, vei putea comanda produse oricand doresti, daca doresti. Din momentul cand ti-ai creat un cont de membru Farmasi, indiferent ca vei dori sa cumperi doar pentru tine sau sa faci vanzari, contul tau este activ timp de 6 luni de la crearea contului, sau din momentul plasarii unei comenzi. Deci daca nu ai comenzi lunare, dar totusi vrei ca in continuare sa ai cont de membru Farmasi si sa beneficiezi oricand de reduceri, tot la 6 luni trebuie sa dai comanda de minim un produs, ca sa-ti prelungesti contul pe inca 6 luni.

In schimb, persoanele care incep din luna inscrierii cu o comanda de minim 150 lei si continua in urmatoarele 3 luni tot cu comenzi de minim 150 lei, vor primi in fiecare comanda cate un produs, sau doua, CADOU.

Cum se aplica reducerile? +

Indiferent de valoarea comenzii pe care o vei plasa, reducerile se vor aplica in functie de produsele adaugate si comandate:

  • 30% reducere pentru toate produsele din gama Dr C Tuna si cele de intretinere Mr Wipes
  • 23% reducere la restul produselor din catalog

In contul tau vei gasi toate produsele cu pretul redus, pretu de catalog fiind taiat.