Boiasu Ionut - Network Marketer

Buna, numele meu este Boiasu Ionut si am o experienta de 9 ani in Vanzari Directe, dezvoltare echipe prin intermediul online-ului.

Am fost Director in mai multe firme, recent renuntand la Oriflame pentru a dezvolta Farmasi, asta dupa ce am vizitat fabrica din Instabul si am discutat cu unul din vicepresedintele firmei, d-nul Sinan. Farmasi prin tehnologia si investiile pe care le fac, planul de marketing, in 3 va ajunge nr 1 in Romania - scopul firmei

Nu mai continui, daca vei dori sa colaboram ne vom cunoaste mai bine...

Planul de Oportunitati Farmasi

Ghidul Farmasi explica diferitele beneficii de care te vei bucura in noua ta experienta alaturi de Farmasi

INSCRIE-TE ACUMIncepe de astazi!
  • Bonus de Grup

    Bonusuri de grup in functie de nivelul de bonus alocat si de Consultantii din prima generatie. Prima generatie reprezinta Consultantii pe care i-ai recrutat personal, persoane pe care le sponsorizezi direct.

  • Bonus de LeaderShip

    Cand acumulezi un volum de grup 30.000 lei net, atingi nivelul de bonus 22%, cel mai inalt nivel de bonus din planul nostru de compensare. Nivelurile mai inalte nu se bazeaza doar pe volumul de grup, ci si pe succesul Consultantilor din prima generatie.

Tu Castigi!

Acum esti parte dintr-un mediu extrem de profitabil

  • Le folosesti -Foloseste produsele pe care le achizitionezi cu reduceri profitabile si te bucuri de premii.
  • Le recomanzi -Recomanda produsele care iti plac si poti castiga.
  • Iti construiesti propria echipa! -Persoanele care vor vedea castigurile pe care le primesti se vor alatura echipei tale. Apoi prietenii acestora vor vedea si ei rezultatele si se vor alatura si ei. In final se formeaza o echipa uriasa, iar venitul tau potential poate fi nelimitat.
Descarca Plan OportunitateFarmasi-pana la 22% din vanzarile echipei

"Ne propunem sa descoperim in toata lumea Consultanti pentru a le prezenta oportunitatile extraordinare pe care le oferim. Pana in prezent produsele Farmasi s-au vandut in peste 125 tari, sub forma vanzarii traditionale. Acum insa ne concentram pe Vanzarile Directe. Brandul Farmasi a avut un succes extraordinar si a crescut mai repede decat orice alta companie pe toate cele 25 de piete din industria Vanzarilor Directe "

 

INSCRIE-TE ACUMCastiga bani de azi!

Program

Construieste-ti Echipa

Daca recrutezi 3 sau mai multi Consultanti activi per luna, vei fi eligibila sa te alaturi programului.

  • Pentru 3 Consultanti activi pe care ii recrutezi personal vei primi cadou o apa de parfum Ruya pentru Ea

1 CONSULTANT ACTIV este persoana inscrisa care in luna in care a plasat prima comanda aduna comenzi de minim 150 PUNCTE (valoare in lei, pret redus al produselor).